Werkwijze

De werkwijze van HKB Kunststofbouw:

  • Afspraak is afspraak
  • Uitgebreid advies op maat
  • Betrouwbare offerte
  • Degelijke planning, snelle levering

Nadat u contact heeft opgenomen met HKB Hoving Kunststofbouw maken wij een afspraak om bij u thuis langs te komen. Omdat iedere situatie weer anders is, bekijken wij de situatie ter plaatse en verrichten wij meteen alle benodigde metingen. Door onze nauwkeurige werkwijze kunnen wij vervolgens een uitvoerige en eerlijke offerte uitbrengen, zodat u later niet tegen onvoorziene kosten aan loopt.
Gaat u akkoord met onze offerte? Dan maken wij een planning én garanderen we een snelle levering en de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het monteren van onze producten is specialistisch werk. HKB Hoving Kunststofbouw heeft eigen monteurs die voor u alle werkzaamheden verrichten. Onze monteurs zijn ervaren specialisten op hun vakgebied en dragen zorg voor een goede oplevering. Dankzij de doordachte logistieke werkwijze én de juiste fabrikanten garanderen we een snelle levering van kwaliteitsproducten.

Ook voor servicewerkzaamheden heeft HKB Hoving Kunststofbouw een eigen servicedienst. Wanneer het gaat om specifieke zaken staan wij gelijk voor u klaar.